• Halmstads webbplatser

Parkarbetare med intresse för att handleda ungdomar

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens offentliga miljöer som gator, torg och parker samt kommunens lokaler. Vi ansvarar även för idrotts- och fritidsverksamheten genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Parkdriftsenheten tar varje år emot Sommarkraftsungdomar som utför arbete i kommunens parker och allmänna platser. Som parkarbetare och handledare är ditt uppdrag att leda och fördela arbetet för Sommarkraftungdomarna.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har stort intresse för gröna miljöer samt att handleda ungdomar. Du kommer att ansvara för en grupp om 3-4 stycken Sommarkraftsungdomar. Ungdomarna går andra året på gymnasiet och är uppdelade på 3 arbetsperioder under juni till augusti. Som handledare för Sommarkraft är du en del av arbetslaget och hjälper till med arbetsuppgifterna som gruppen blir tilldelad. Arbetet innebär att sköta kommunens parker och allmänna platser, arbetet är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer.

Arbetslaget kommer huvudsakligen att arbeta med grönyteskötsel; exempelvis rabattskötsel, häckklippning, trimning och stamskottsbeskärning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, trädgårdsutbildning är önskvärt.

B-körkort (manuell) är ett krav och du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av handledning eller arbetsledande roll samt arbetat inom park/trädgårdsområdet.

Som person har du lätt för att arbeta med andra, du har en god samarbetsförmåga och och är aktiv i att skapa god gruppsammanhållning. Du har en god kommunikationsförmåga och att ge service är en självklarhet för dig.
Du är noggrann i det du gör och kan arbeta enligt verksamhetens rutiner och dela med dig av din kunskap till sommarkraftsungdomarna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2024-10-11
Publicerad
2024-04-19
Ansök senast
2024-04-28

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C189255 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!